Proeftraining jeugd

Leuk dat je deze pagina bezoekt. We geven je graag wat meer informatie over de proeftrainingen en het eventuele toekomstige lidmaatschap.

Omdat we iedereen de kans willen geven om het spelletje voetbal te ontdekken is het mogelijk om bij ons een aantal proeftrainingen te doen. Na de proeftrainingen bekijken we samen of het is bevallen en wat de mogelijkheden zijn om lid te worden. Het meedoen aan proeftrainingen betekent dus niet automatisch dat een kind definitief lid kan worden.

Richtlijnen proeftrainingen

  • De proeftrainingen zijn maximaal 2 weken of 4 trainingen.
  • Tijdens de periode waarin de proeftrainingen worden gevolgd kan er niet deelgenomen worden aan wedstrijden. 
  • De proeftrainingen zijn zoveel mogelijk bij hetzelfde team.
  • Deze proeftrainingen worden geëvalueerd met trainer(s), coördinator en ouders/verzorgers.

Zodra de proeftrainingen klaar zijn bekijken we of het plaatsen in een bestaand team mogelijk is. Als dit niet kan wordt er bekeken of het mogelijk is een nieuw team op te richten. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is de beschikbaarheid van trainers en leiders. Hiervoor doen wij altijd een beroep op de ouders/verzorgers. Van hen wordt een actieve bijdrage verwacht.

Kinderen van ouders/verzorgers die vrijwiligerswerk willen doen binnen de vereniging hebben voorrang t.o.v. kinderen waarvan de ouders geen vrijwilligerswerk willen doen.

Vul in het onderstaande formulier de gegevens van je kind in. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Zodra er bekend is wanneer de proeftraining zijn krijg je hierover per e-mail bericht.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik aanmelden?

Het aanmelden voor een proeftraining kan door het onderstaande formulier in te vullen.

Waarom moet ik mijn IBAN invullen?

De proeftraningen zijn gratis. We gebruiken je IBAN hier niet voor. We vragen dit nu al, zodat we na de proeftrainingen geen extra administratieve handelingen hoeven te doen.

We gebruiken het IBAN voor de incasso van de contributie en het inschrijfgeld. Eventuele boetes, als gevolg van gele of rode kaarten, worden ook van het opgegeven IBAN geïncasseerd.

Als je geen machtiging tot incasso wilt afgeven moet je de contributie en het inschrijfgeld zelf overmaken op rekening NL89RABO0194379760. Bij eventuele boetes betaal je in dat geval € 2,50 extra als administratiekosten.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik na de proeftrainingen geen lid word?

Door het aangaan van het lidmaatschap geef je RSC Alliance toestemming om je gegevens in de ledenadministratie te verwerken. Dit is nodig om onze administratie op orde te kunnen houden. Daarnaast zijn we verplicht je gegevens door te geven aan de KNVB en voor jeugdleden ook aan de gemeente.

Als je na de proeftrainingen uiteindelijk geen lid wordt verwijderen we je gegevens uit onze administratie.

Wat gebeurt er na het invullen van het formulier?

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanvraag voor de proeftrainingen. Bij deze e-mail zitten een aantal bijlagen, zoals de voorwaarden van het lidmaatschap, het respectprotocol en de privacyverklaring. Het formulier wordt binnen RSC Alliance naar de contactpersoon van de betreffende afdeling gestuurd. Deze neemt zo snel mogelijk - via e-mail - contact met je op met de details van de proeftraining.

Zorg dat je het juiste e-mailadres invult en controleer voor de zekerheid je spambox als je geen mail ontvangt.

Wat zijn de kosten?

De proeftrainingen zijn gratis. Als je lid wordt betaal je € 10,- inschrijgeld. Daarnaast betaal je contributie. De hoogte van de contributie verschilt per leeftijdscategorie. De contributie wordt aan het begin van het lidmaatschap betaald. Bij tussentijdse opzegging wordt er geen contributie terugbetaald.

Categorie Bedrag
Senioren € 211,00
Junioren / pupillen € 134,00
Kabouters € 75,00
waarom moet ik mijn KNVB nummer invullen?

Als je al bij een andere vereniging hebt gevoetbald moet RSC Alliance via de KNVB overschrijving aanvragen. Hiervoor hebben we je KNVB nummer nodig.

Geslacht