Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

30-08-2022: Nieuwe vrijwilligerscoördinator RSC Alliance

Nieuwe vrijwilligerscoördinator RSC Alliance

We willen even Joop Ansems aan jullie voorstellen. Joop is 40 jaar en woont in de wijk Kalsdonk in Roosendaal. Zijn zoontje van negen speelt bij de JO10-2 van onze club. Bij dat elftal is Joop trainer/leider.

Maar sinds dit seizoen is Joop ook de vrijwilligerscoördinator van onze club.

Hij is geen onbekende in het West-Brabantse voetbalwereldje: “Ik ben als zesjarig menneke begonnen met voetballen bij DVO op Hulsdonk. Mijn ouders hebben allerlei functies gehad bij DVO en zo ben ik er ook ingerold. Mijn ouders zaten in het bestuur en ik ben zelf wedstrijdsecretaris geweest en ik heb eigenlijk van alles gedaan bij die club.”

Na DVO is Joop verkast: “Ik ben met mijn pa naar vv Rimboe in de Wouwse Plantage gegaan. We hebben met het eerste op zaterdag gespeeld en ik heb met hem in de kantine gestaan. We waren op een gegeven moment het gezicht van de vereniging!”

Over zijn nieuwe rol binnen Alliance is hij duidelijk. “Vrijwilligers zijn van levensbelang! Ik ben het aanspreekpunt voor iedereen binnen de club. En ik ga ook actief vrijwilligers werven. Dus ik zal je vast binnenkort een aanspreken…!’

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger en zo onze club verder helpen en zelf een leuke tijd hebben? Stuur Joop een mailtje via vrijwilligers@rsc-alliance.nl.

Nieuwe vrijwilligerscoördinator RSC Alliance
Nieuwsarchief