Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

29-09-2020: UPDATE CORONAMAATREGELEN BINNEN ALLIANCE

UPDATE CORONAMAATREGELEN BINNEN ALLIANCE

Beste (ouder van) spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters!

Ongetwijfeld hebben jullie maandag over de nieuwe coronamaatregelen van onze overheid gehoord. Gelukkig mogen we blijven voetballen! 
Maar helaas wel zonder toeschouwers… Jullie lezen in dit bericht wat dit in elk geval de komende drie weken betekent voor de voetbalactiviteiten bij RSC Alliance.

Kleedlokalen en kantine
De kleedlokalen zijn vanaf woensdag 30 september 2020 gesloten. Kom dus de komende periode in je sportkleding naar Alliance. Mocht je toch iets van kleding of schoeisel moeten wisselen, dan kan dat op de overdekte hoofdtribune. 
De kantine is in elk geval ook de komende drie weken elke dag gesloten.

Trainingsdagen
De accommodatie is alleen toegankelijk voor spelers, (hulp-)trainers, verzorgers en leiders die op dat moment moeten trainen of in functie zijn. Toeschouwers (dus ook de chauffeurs die bijvoorbeeld kinderen naar trainingen brengen) zijn helaas niet welkom.

Wedstrijddagen
Spelers, (hulp-)trainers, eventueel extra hulptrainers bij de allerkleinste voetballertjes, leiders, verzorgers, grens- en scheidsrechters en vrijwilligers die in functie zijn, maar ook de eventuele begeleidende chauffeurs van uitteams zijn wel welkom op het sportpark op het moment dat de voetbalwedstrijd gespeeld wordt. De kleedkamers zijn gesloten, maar tot 12.00 uur is er altijd iemand van Alliance aanwezig die de materialen (ballen, scheidsrechtersbenodigdheden e.d.) kan overhandigen aan trainers/leiders/scheidsrechters. Speel je dus een uitwedstrijd zorg dan als trainer/leider dat je je benodigde wedstrijdspullen na de laatste training al meeneemt naar huis.

Voor en na de training & wedstrijd?
Zowel voor als na een training of wedstrijd is een speler/leider weer een gewone toeschouwer. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Kom dus niet te vroeg naar Alliance en verlaat het sportpark direct na je training of wedstrijd.

Meer informatie
Op deze website van de Rijksoverheid vind je meer informatie en antwoorden op veelgestelde (sport)vragen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

En verder
Uiteraard gelden nog steeds de reeds eerder gecommuniceerde coronamaatregelen: houd 1,5 meter afstand van elkaar, blijf thuis bij verkoudheidsklachten en/of griepverschijnselen.

Wij zijn er ons zeer van bewust dat deze maatregelen de voetbalsport niet leuker maken.
Gezondheid van iedereen is echter het belangrijkste wat er is. Daarom vragen wij ook nu weer aan jullie om de nieuwe regels goed na te leven. 
Wij rekenen op jullie!

We houden jullie de komende periode op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Met sportieve groet,

Bestuur RSC Alliance

 

UPDATE CORONAMAATREGELEN BINNEN ALLIANCE
Nieuwsarchief