Afbeelding: JUNI VOETBALMAAND BIJ RSC ALLIANCE

JUNI VOETBALMAAND BIJ RSC ALLIANCE

30-05-2021

Zaterdag 5 juni
Alliance organiseert dit superleuke oranjefestival op zaterdag 5 juni 2021 van 11.00 uur tot 14.00 uur dat volledig in het teken staat van EURO 2021. Deze Oranjedag is speciaal voor leden van RSC Alliance van de JO5 t/m JO12. Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje tussen de 5 en 11 jaar oud meenemen. Dit festival bestaat uit superveel leuke activiteiten, zoals een warming-up met een quiz en leuke voetbalspellen (vier op een rij, voetbaldarts, levend tafelvoetbal, waterspelletjes, een doel met gaten, bumperballen en een springkussen). Ook is sep.feestartikelen.nl aanwezig om de kinderen te voorzien van EK-schmink. Tussendoor is er water, ranja en zorgen we voor gezonde tussendoortjes, een waterijsje en chips!
En natuurlijk is het helemaal gratis. Het wordt mooi weer, dus smeer je goed in en doe eventueel een petje op.

Zaterdag 12 juni
Alliance organiseert deze geweldige, volledig verzorgde voetbaldag voor alle leden van de JO5 tot en met de JO15 in samenwerking met de KNVB en ook doen er 45 kinderen mee via Stichting Paul. Deze dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De kids van de JO5 & JO6 hebben een programma tot 13.00 uur.

Deze dag zijn er 3 hoofdactiviteiten:
-1- een voetbalclinic door toptrainers

-2- een parcours op het hoofdveld met o.a. leuke voetbalspellen als Voetbal Vier op een Rij, Voetbaldarts, levend tafelvoetbal, een doel met gaten, stropdasschieten, Dash grab, Hindernisbaan dragon, Top keeper, Sweeper en een Kartbaan.

-3 een EK-toernooi
Ook deze dag is geheel gratis en Alliance zorgt voor eten en drinken!

Op zaterdag 12 juni 2021 zal er in de middag ook een voetbaltoernooi zijn voor de JO17, JO19 en de senioren, deze uitnodiging volgt z.s.m. per mail. (jullie hoeven je hieronder niet aan te melden)

Aanmelden aub
Zorg wel dat je je aanmeldt voor beide dagen via deze link:
https://rsc-alliance.nl/voetballen-in-juni
want dan weten wij op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Als je 5 juni een vriendje of vriendinnetje wilt meenemen, dan kun je zijn/haar naam en leeftijd bij Toelichtingen vermelden.

Door de coronamaatregelen mogen er op beide voetbaldagen helaas nog GEEN ouders aanwezig zijn op het sportpark.
Dank voor het aanmelden en wij hebben er gigantisch veel zin in, jullie hopelijk ook!

Met sportieve groet,

De organisatie van deze activiteiten
Miranda van der Star
Bram van Putten
Jesse Potters
Martijn Brand
Mark Braat,
ook namens bestuur en voetbaltrainers RSC Alliance