Afbeelding: Logo-vierkant

LEO RIJPERT CUP 2023 gaat door: vrijwilligers gezocht!

24-03-2023

Nadat de strijd om de Leo Rijpert Cup in 2020 en 2021 vanwege maatregelen tegen corona noodgedwongen afgelast werd, zijn we er in 2022 weer in geslaagd om een prachtige editie weg te zetten. Na 2 spannende toernooidagen namen Standard Luik (onder-15) en NAC Breda (onder-13) de beker in 2022 mee naar huis.

In 2023 geven wij hier een passend vervolg aan met onze 13e editie. Eind vorig jaar hebben we de uitnodigingen al verstuurd. En dat met succes, want op beide toernooidagen in mei 2023 zijn we al nagenoeg vol. Aansprekende verenigingen uit Nederland en België mogen we weer als deelnemer noteren.

Op onze 1e toernooidag op donderdag 18 mei voor de categorie Onder-15 jaar hebben 9 verenigingen ingeschreven, zijnde Cercle Brugge, KV Mechelen, NAC Breda, NEC Nijmegen, SC Heerenveen, FC Eindhoven, KMSK Deinze, Lyra Lierse en AFC ingeschreven.

Voor de 2e toernooidag op zondag 21 mei voor de categorie Onder-13 jaar hebben we al het maximale aantal van 12 deelnemende verenigingen, met aansprekende teams als De Graafschap, Cercle Brugge, AFC, ASC De Volenwijckers, FC Eindhoven, FC Groningen, Koninklijke HFC, KMSK Deinze, Lyra Lierse, NAC Breda, Roda JC, Sparta Rotterdam en AFC.

Ons toernooi wordt weer gespeeld op ons eigen sportcomplex en is in samenwerking met NAC Breda georganiseerd. Ons toernooi onderscheidt zich ieder jaar weer door o.a. de goede voorzieningen en de persoonlijke begeleiding voor de teams. Om ons toernooi weer te kunnen organiseren en vooral om alle voorzieningen (kantine, teambegeleiding, horecaplein, etc) te kunnen bemensen hebben we vele vrijwilligers nodig.

Heb je zin om mee te willen werken en er zo een mooi toernooi van te maken, meld je dan aan via info@leorijpertcup.nl?

Met sportieve groet namens NAC Breda en de toernooiorganisatie, Ingrid, Bob, Lennert, Hans en Jos.