Afbeelding: NIeuws foto 2

Vers bloed in de technische commissie

19-06-2022

Het bestuur is blij te kunnen melden dat Rick Schimmel plaats neemt in de Technische Commissie (TC) en  komend seizoen de rol van Hoofd Jeugdopleiding gaat vervullen. Rick was in het verleden al Hoofd Jeugdopleiding en Hoofdtrainer bij Alliance. Voor velen, zowel binnen als buiten Alliance, is hij dus geen onbekende.

Naast Rick verwelkomen we ook Hans Rijpert in de TC. Hans wordt voorzitter van de TC en neemt daarmee de rol van Dennis Voermans over. In de komende weken worden nog enkele mensen toegevoegd aan de TC zodat we komend seizoen kunnen starten met een voltallige commissie. Zodra hierover meer bekend is lees je dat hier.

Rick Schimmel gaat zich bezighouden met het goed en gestructureerd wegzetten van de organisatie van de Jeugdopleiding. Daarnaast ondersteunt en begeleidt hij de trainers en leiders, zodat we positieve impuls kunnen geven aan de kwaliteit van onze Jeugdopleiding.

Heb je hierover vragen, wil je iets opmerken, toevoegen of je steentje bijdragen? Schroom dan niet en laat het ons weten via info@rsc-alliance.nl.