Afbeelding: Kom jij ons kantineteam versterken of wil je wedstrijden fluiten?

Kom jij ons kantineteam versterken of wil je wedstrijden fluiten?

08-08-2021

Vacature 1: Scheidsrechters junioren en senioren
Sinds vorig seizoen is Eric Methorst scheidsrechterscoördinator bij RSC Alliance. Eric stelt zich graag aan jullie voor: ‘’ Al bijna 10 jaar sta ik op het veld als scheidsrechter en doe dit met veel plezier. Er zijn mensen die het vak van scheidsrechter als negatief zien, maar ik ervaar het al die jaren als erg positief. Binnen Alliance is het mijn taak om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Momenteel hebben we nog niet de luxe dat we altijd voor ieder team een scheidsrechter hebben en dat is wel iets waar we naartoe willen. Het streven van Alliance is dat wij elke wedstrijd kunnen gaan voorzien van een scheidsrechter. Om dit te kunnen realiseren hebben wij jullie hulp nodig. Betrokkenheid bij de club staat bij Alliance hoog in het vaandel. Daarom willen wij ook vragen om je aan te melden als scheidsrechter. Uiteraard staat hier een aantrekkelijke vergoeding per wedstrijd tegenover en krijg je ook een drankje en een broodje. Ook het volgen van een cursus voor scheidsrechter is mogelijk.’’

Waarden en normen
Alliance heeft de afgelopen jaren enorm doorgeselecteerd in het ledenbestand. Waarden en normen staan bij onze vereniging hoog in het vaandel en dit betekent dat we deze ambities zowel in als rondom het veld goed uitdragen. Trainers, spelers en vrijwilligers die zich niet houden aan onze gedragsregels worden hierop aangesproken door o.a. het bestuur. Maar we verwachten van iedereen dat we onze club goed vertegenwoordigen. Deze cultuuromslag zorgt er ook voor dat het zijn van scheidsrechter erg leuk is en dat we de scheidsrechtersafdeling binnen onze club steeds verder professionaliseren. We zijn dan ook erg blij met onze scheidsrechterscoördinator Eric Methorst. Samen met onze seniorencoördinator zijn zij van onschatbare waarden voor Alliance.

Heb jij interesse of wil jij je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@rsc-alliance.nl en hij of bel/app naar 06-30780560 en hij brengt je in contact met Eric.

Vacature 2: Barman en barvrouw in de kantine
RSC Alliance heeft een leuk team van vrijwilligers die bardiensten draaien en daar zijn we maar wat  trots op. Alliance groeit enorm en daarom zouden we het erg leuk vinden als jij ons kantineteam op zaterdagen of op de woensdag- en donderdagavond komt versterken. We zijn al erg blij als er ouders, spelers en andere (club)mensen zich aanmelden voor 4 bardiensten per seizoen. In onze gezellige kantine help je dan niet alleen onze spelers en ouders, maar ook de gasten van de tegenstander en andere bezoekers. Echt heel erg leuk om te doen!

Ben je niet op zoek naar een vrijwilligersfunctie, maar meer naar een structurelere bijbaan op zaterdag? We zijn ook nog op zoek naar een kantinecollega met horeca-ervaring die structureel op zaterdagen aanwezig is en die graag verantwoordelijkheid krijgt en neemt. Op zaterdagen ben jij de eindverantwoordelijke en het eerste aanspreekpunt. Vanzelfsprekend ontvang je een aantrekkelijke vergoeding voor jouw inzet.

Ben jij 16 jaar of ouder, een sfeermaker én een echte teamplayer met een glimlach op je gezicht, dan mag je ons gelijk bellen of appen via 06-30780560.
Mailen mag ook naar voorzitter@rsc-alliance.nl. We gaan graag met je in gesprek.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RSC Alliance
Kantinecommissie RSC Alliance
Scheidsrechterscommissie RSC Alliance