Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

16-07-2020: Belangrijke informatie voor komend seizoen!

Belangrijke informatie voor komend seizoen!


Beste leden,

Het voetbalseizoen is nu echt officieel afgelopen en voor de meesten van jullie is de (school)vakantie al begonnen. Al met al was het een vreemd jaar…. Ditmaal informeren we je over een aantal belangrijke en leuke zaken die jij zeker moet weten voor komend seizoen!

 

Trainen bij Alliance
In de maand juli zal ons sportpark gesloten zijn, zodat iedereen vakantie kan houden en goed uitgerust het nieuwe seizoen in zal gaan. In de maand augustus kan er wel weer getraind worden. Het officiële moment waarop we weer verplicht gaan trainen is vanaf maandag 24 augustus 2020.

We hebben al verzoeken gekregen van trainers om eerder te willen gaan trainen. Dit kan!
Trainers mogen vanaf maandag 3 augustus 2020 weer gaan en kunnen dus in overleg gebruik maken van de velden. Afstemming is belangrijk i.v.m. de coronamaatregelen en het openen en sluiten van het sportpark, dus trainers dienen zich aan te melden via jeugd@rsc-alliance.nl

Het trainingsschema voor komend seizoen vanaf 24 augustus 2020 vind je op onze website en ook via deze link: https://www.rsc-alliance.nl/nieuwsarchief/16072020/trainingsschema-seizoen-2020-2021
 

Tentenkamp
Velen van jullie kennen het geweldige tentenkamp voor de jeugd al. Officieel zullen we het nieuwe voetbalseizoen aftrappen op vrijdag 21 augustus 2020 met dit kamp. Traditioneel vindt dan op vrijdag en zaterdag het tentenkamp plaats voor de jeugd van de JO6 t/m JO15. Velen van jullie hebben hierover al een bericht gehad. Aanmelden voor dit gratis tentenkamp kan via jeugd@rsc-alliance.nl. Ook als je vragen hebt over het tentenkamp kun je ons mailen.


Informatiebijeenkomsten nieuwe seizoen
Binnenkort zullen wij jullie informeren wanneer de informatiebijeenkomsten voor spelers, trainers en leiders zullen plaatsvinden. Op deze bijeenkomsten zullen Vedat Can (Hoofd Jeugdopleiding RSC Alliance), Mikail Tekindemir (Coördinator Jeugd RSC Alliance) en Martijn Brand (Bestuurslid Jeugd RSC Alliance) jullie meer vertellen over het nieuwe seizoen. Aanwezigheid hierbij is verplicht.


Speelkalender KNVB
Dit zijn de eerste speelronden vanuit de KNVB voor ons district.

Bekerronde 1                            zaterdag 29 augustus 2020                        
Bekerronde 2                            zaterdag 5 september 2020
Bekerronde 3                            zaterdag 12 september 2020
Speelronde 1 competitie           zaterdag 19 september 2020


Kleding bijbestellen voor bestaande leden
Er is in seizoen 2020-2021 voor bestaande leden geen verplicht kledingpakket.
Vanzelfsprekend kunnen huidige leden wel altijd kledingstukken van onze sponsor Quick bijbestellen, bijvoorbeeld als er iets kapot is of als je eruit gegroeid bent. Die service bieden we namens Alliance wel. Via https://alliance.voetbalstraat.nl/ bestel jij eenvoudig en snel jouw nieuwe kleding met 25% korting! Gebruik om in te loggen de clubcode: RSCALLIANCE_01


Kledingpakket voor nieuwe leden wel verplicht
Uniformiteit vinden we belangrijk bij Alliance en daarom verplichten we de kledingpakketten voor nieuwe jeugdleden wel. Dit zijn de gelegenheden in juli om in de kantine bij RSC Alliance jouw kleding te komen passen, zodat je zeker weet dat je de juiste maten bestelt:

Dinsdagavond                21-7-2020           19:00 - 20:00 uur
Donderdagavond            23-7-2020          19:00 - 20:00 uur
Woensdagavond             29-7-2020           19:00 - 20:00 uur
Donderdagavond            30-7-2020          19:00 – 20:00 uur
 
Nadat je jouw maten weet, kun je via https://kleding.rsc-alliance.nl/ jouw kledingpakket zelf bestellen.


Scoren met fatsoen!
Bij onze club vinden we goede waarden en normen heel erg belangrijk. Ons sportpark en kantine krijgen een flinke opfrisbeurt de komende maanden en op prominente plekken zullen onze gedragsregels zichtbaar zijn. Dus ook in seizoen 2020-2021 en daarna zullen we actief inzetten op deze waarden en normen. Het volledige document Scoren met Fatsoen! met alle informatie voor spelers, trainers, leiders en andere vrijwilligers vindt u op onze website via deze link: https://rscalliance.svsplus.nl/uploads/documents/scoren-met-fatsoen.pdf


RIVM-maatregelen
De KNVB heeft voor spelers, trainers, arbiters en bestuurders allerlei protocollen opgesteld.
Via de link https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen vind je alle informatie.
Zodra het nieuwe seizoen begint, zullen we jullie informeren over de exacte wet- en regelgeving die dan geldt.

 

Voor nu wensen we jullie een hele fijne vakantie toe!

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@rsc-alliance.nl en we zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.

Met sportieve groet,

Bestuur RSC Alliance

Belangrijke informatie voor komend seizoen!
Nieuwsarchief