Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

13-01-2021: Marco Klijs nieuwe hoofdtrainer RSC Alliance

Marco Klijs nieuwe hoofdtrainer RSC Alliance

Vanaf komend seizoen is trainer Marco Klijs de nieuwe hoofdtrainer van RSC Alliance, hij volgt onze huidige trainer Ronald van Oeveren op.


Klijs (57) is geen onbekende in de amateurvoetbalwereld. De afgelopen 4 seizoen was hij trainer bij RSV waar hij erg succesvol was met ondermeer een kampioenschap én een periodetitel. Ook bij andere clubs pakte hij regelmatig prijzen. Marco kon zelf vroeger ook een aardig balletje trappen en doorliep de jeugdelftallen van NAC. Ook speelde hij o.a. voor RKC, RBC en Baronie.

Hoofd Technische Zaken binnen Alliance Dennis Voermans is een tevreden man: ‘Met Marco Klijs halen we een gerenommeerd en zeer ervaren trainer in huis die bekend staat om zijn goede kijk op voetbal. Ook zijn wij ervan overtuigd dat hij de jeugd een kans gaat geven en dat hij goed overweg zal kunnen met onze oudere spelers. We zijn erg blij en tevreden en hebben er alle vertrouwen in dat we met trainer Klijs onze ambities om op termijn een stabiele derdeklasser te worden kunnen verwezenlijken’.

Welkom Marco, bij onze mooie vereniging.

Heel veel succes!
 

Marco Klijs nieuwe hoofdtrainer RSC Alliance
Nieuwsarchief