Afbeelding: ALLIANCE EN PARTNERS ORGANISEREN 2 GEWELDIGE DAGEN

ALLIANCE EN PARTNERS ORGANISEREN 2 GEWELDIGE DAGEN

27-09-2020

Wat is de voorgeschiedenis van dit initiatief?
Alliance-voorzitter Mark Braat heeft in juni 2020 via assurantiekantoor Voets assurantiën bij de coöperatie verzekeraar NH1816 een officiële aanvraag gedaan voor een financiële bijdrage voor een goed doel. In de aanvraag is voorgesteld dat we 2 dagen willen organiseren vol met sportieve, leuke en nuttige activiteiten voor kwetsbare jeugd in onze gemeente Roosendaal. NH1816 heeft € 2500,- beschikbaar gesteld en Voets assurantiën € 500,-.
Dit geld heeft RSC Alliance reeds ontvangen en dit budget is er om deze 2 dagen in de herfstvakantie te organiseren.

Wat gaan we deze 2 dagen organiseren? 
Eén hele dag zal plaatsvinden bij Zwembad De Stok, dit in samenwerking met BSO Kreukelz. Op woensdag 21 oktober 2020 kunnen kinderen uit kwetsbare gezinnen in de basisschoolleeftijd deelnemen aan dit Kids Actief Kamp in Roosendaal. Het zal een geheel verzorgde dag worden vol waterspelletjes, leuke activiteiten die binnen en buiten gaan plaatsvinden. Aan deze dag nemen vanuit dit initiatief 50 kinderen deel!

Een dag later, op donderdag 22 oktober 2020, is er een tienkamp bij RSC Alliance voor deze basisschoolkinderen. Alle aangemelde kinderen zijn deze dag welkom op ons sportpark om deel te nemen aan de diverse activiteiten die door onze samenwerkingspartners mede worden gerealiseerd. Denk aan voetbalspelletjes, workshops, sprinkussens, een stormbaan. Aan het einde van de dag krijgen alle deelnemers een mooi aandenken. Op deze dag bij Alliance zijn 100 kinderen aanwezig. RSC Alliance is de hoofdorganisator en we doen dit in samenwerking met alle eerdergenoemde partijen, waarbij we erg blij zijn met onze studenten van Fontys Sporthogeschool die het draaiboek met alle andere partijen nader vorm gaan geven. In totaal leveren alle partijen bijna 30 vrijwilligers!

Heb jij interesse om op donderdag 22 oktober 2020 aanwezig te zijn als vrijwilliger en wil jij genieten van een geweldige dag?
Stuur dan een mailtje naar: voorzitter@rsc-alliance.nl