Afbeelding: Word jij ook scheidsrechter bij RSC Alliance?

Word jij ook scheidsrechter bij RSC Alliance?

27-01-2022

 

 

Het initiatief van Chris Ackermans

Mijn naam is Chris Ackermans en ik ben al zo'n 30 jaar lid van Alliance. Helaas heb ik dit jaar mijn actieve voetbalcarrière af moeten sluiten. Ik kreeg simpelweg te vaak te maken met zware blessures. Ik ben in het verleden al als vrijwilliger actief geweest voor de vereniging en wil dat graag blijven doen.

Er is dit jaar binnen Alliance een scheidsrechterscoördinator aangesteld om de thuiswedstrijden van onze eigen teams zoveel mogelijk van een goede scheidsrechter te voorzien. Ik ga dit jaar mijn steentje bijdragen als scheidsrechter.

Nu het financieel best goed gaat met Alliance (hulde), is er ruimte om scheidsrechters een vergoeding te geven om zo het animo voor het fluiten wat op te krikken. Dat is denk ik een goed initiatief, want we kunnen nog wel een stuk of 5 extra scheidsrechters gebruiken, maar voor mij persoonlijk was deze vergoeding niet noodzakelijk.

Ik heb daarom aan het bestuur voorgesteld, om een soort fonds in het leven te roepen, waar mijn vergoedingen in gestopt kunnen worden. Met dit potje willen we het mogelijk maken de contributie van een aantal jeugdspelertjes die het niet te breed hebben (maar net buiten Stichting Paul vallen) voor volgend jaar te kunnen betalen. Mijn eigen team (het derde) sponsort dit initiatief nog eens met €20 per wedstrijd die ik fluit.

Vindt u dit een leuk initiatief, en wilt u hier ook wel een steentje aan bijdragen, laat het onze secretaris Ingrid van der Heijden even weten via info@rsc-alliance.nl.

Ben je een scheidsrechter, en wil je ons wel een paar wedstrijdjes per jaar komen helpen, laat het dan ook even weten. Iedere euro en iedere scheidsrechter is meegenomen. We zullen gedurende het seizoen transparant houden hoeveel er tot dan toe opgehaald is.

Ik beloof dat het geld niet 'in een bodemloze put' belandt.

Samen zijn we Alliance, al 100+ jaar!

Met vriendelijke groet,

Chris Ackermans