Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

Vriendenloterij

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor onze club RSC Alliance!

Meespelen voor RSC Alliance is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! U kunt ook het aanmeldingsformulier uitprinten, invullen en opsturen. Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct onze club. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000! Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan drie vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 3 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse € 100.000, dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw drie vrienden.

RSC Alliance wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om RSC Alliance te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

Speelt u al mee, maar heeft u RSC Alliance nog niet als goed doel aangegeven, doe dat dan alsnog! Dit geldt natuurlijk ook voor oma’s, opa’s, andere familieleden en buren. Dit kan op twee manieren. Via de website van de vriendenloterij of schriftelijk door een brief met uw gegevens te sturen naar VriendenLoterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam. Vermeld in de brief uw omzetverzoek en de naam + vestigingsplaats van de organisatie waarvoor u mee wilt spelen (Voetbalvereniging Alliance, Roosendaal). Vermeld daarbij ook de betreffende sponsorcode van de organisatie (109678).

U kunt ook bellen met de Ledenservice. Op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur via 0900 - 300 1400 (50 cpm). Heeft u nog vragen, stuur dan een mail naar Bob Rijpert via sponsoring@rsc-alliance.nl, coördinator Vriendenloterij Alliance.

Alvast bedankt voor uw steun aan RSC Alliance!