Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

Sponsormogelijkheden

Binnen RSC Alliance bestaat een scala aan mogelijkheden om sponsoring vorm te geven. Dit betreft zowel de wijze waarop Alliance kan bijdragen aan de naamsbekendheid van haar sponsor als de wijze waarop de sponsor Alliance kan steunen.

Voor het uitbreiden van de naamsbekendheid van de sponsor bestaan binnen Alliance onder andere de volgende mogelijkheden;

  • reclameborden langs het veld;
  • vermelding op de reclamewand in de kantine;
  • vermelding op de Alliance website;
  • advertentie op de weekbrief;
  • reclamedoek in vangnetten achter de goals;
  • wedstrijd(bal)sponsoring met vermelding in kantine en tijdens wedstrijddag;
  • vlaggen rondom het hoofdveld.

Naast de bovenstaande “standaard” producten denkt de sponsorcommissie graag mee over speciale acties zoals bijvoorbeeld de sponsoring van het jaarlijkse Alliance NAC toernooi.

De sponsoring aan Alliance kan veel verschillende vormen hebben en hoeft dus niet perse te bestaan uit het jaarlijkse financiële bijdrage. Ook sponsoring in de vorm van een levering van materialen en/of het verzorgen van diensten is van grote waarde voor Alliance en wordt dan ook erg verwelkomt.

Zoals uit het bovenstaande mag blijken probeert de sponsorcommissie van Alliance het begrip “sponsoring” zo flexibel mogelijk in te vullen. Insteek hierbij is dat Alliance probeert binnen haar mogelijkheden het maximale voor een sponsor te betekenen. Mocht u hierover eens van gedachten willen wisselen neem dan eens contact op met Bob Rijpert via sponsoring@rsc-alliance.nl.

» Bekijk ons sponsormagazine