Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

24-01-2020: Hoofdtrainer Ronald van Oeveren ook volgend jaar bij ambitieus RSC Alliance

Hoofdtrainer Ronald van Oeveren ook volgend jaar bij ambitieus RSC Alliance

Aan het begin van dit seizoen was al besproken dat er vanuit RSC Alliance de wens is om hoofdtrainer Ronald van Oeveren direct voor 2 jaar vast te leggen. In de praktijk werkt dit uiteraard altijd anders: er moet wel een klik zijn en de onderlinge samenwerking moet goed voelen bij alle partijen. De winterstop is altijd een goed moment om samen te gaan zitten en alles bespreekbaar te maken. Dit werd dan ook naar ieders tevredenheid gedaan. 
Hierdoor kan RSC Alliance trots en tevreden mededelen dat Ronald van Oeveren ook komend seizoen hoofdtrainer is bij onze club!

''Samen met bestuurslid Dennis Voermans hebben we alles besproken. Niet enkel de goede punten, maar ook de punten waaraan we samen nog moeten werken. We hebben al grote stappen gemaakt om van RSC Alliance een heuse zaterdagvereniging te maken”, geeft Van Oeveren aan. ''Als je ziet dat we nu voor zowel het eerste als het tweede elftal een goed bezette staf hebben, dan is dit al een groot pluspunt. Zeker hebben we het afgelopen half jaar hard gewerkt aan de onderlinge communicatie binnen de vereniging. Dit is juist erg belangrijk om ook de doorstroming vanuit de jeugd op gang te houden en dit is tevens iets wat we de komende tijd uit gaan bouwen. Steeds meer jeugdspelers kloppen op de deur en daar willen we ze voor belonen''.

Dennis Voermans vult aan: ''Ronald straalt voetbal uit, je merkt dat hij nog zo graag het spelletje speelt. Dit slaat over op de spelers en begeleiding. Als je ziet hoeveel plezier iedereen op dit moment heeft, dan is dit voor ons al een goed teken. Daarna komen de resultaten vanzelf. We moeten nog wat stappen maken in de verjonging en stabiliteit en dat gaat helaas niet altijd even goed samen. Maar als ik dan de uitwedstrijd net voor de winterstop tegen een heel sterk VVC als voorbeeld aanhaal, dan is het prachtig om te zien dat iedereen binnen het team voor elkaar wil vechten. Zo'n zwaarbevochten 2-2 is dan een heerlijk resultaat en biedt perspectief voor de nabije toekomst!''.

RSC Alliance staat momenteel zesde in de 4e klasse C en wil na de winterstop de stijgende lijn verder inzetten. De eerste wedstrijd is thuis tegen Vrederust op zaterdag 1 februari 2020 om 14.30 uur.

Hoofdtrainer Ronald van Oeveren ook volgend jaar bij ambitieus RSC Alliance
Nieuwsarchief