Wil jij lid worden
van RSC Alliance?

Afbeelding: Lid worden

Hallo toekomstig lid of ouder!

Leuk dat je deze pagina bezoekt. We geven je graag wat meer informatie over hoe je lid kunt worden en wat de contributie is.

Vul het formulier in

De inschrijfprocedure

  • Bij RSC Alliance hebben we een digitaal inschrijfproces.
  • We vinden het belangrijk dat leden vooraf weten wat ze kunnen verwachten.
  • We vinden het zeker zo belangrijk dat leden vooraf weten wat wij van ze verwachten.
  • Om alle spelers de aandacht te geven die ze verdienen zijn de teams niet te groot.
  • Voor jeugdspelers is het verplicht te trainen in het Alliance kledingpakket.

Wat gebeurt er na het invullen van het aanmeldformulier?

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier kijken we of er ruimte is in de leeftijdscategorie van de aangemelde speler. Als er ruimte is nodigen we je binnen twee weken uit voor een intakegesprek. Bij jeugdspelers is er minimaal één ouder aanwezig bj het intakegesprek.

In dit gesprek leggen we de visie van RSC Allance uit en vertellen we wat leden van ons kunnen verwachten. Ook stemmen we af wat we van ouders / spelers verwachten en welke normen en waarden we binnen RSC Alliance hanteren. Als beide partijen zich kunnen vinden in de gemaakte afspraken, gaan we over tot inschrijving!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik aanmelden?

Als je lid wilt worden van RSC Alliance kun je het onderstaande aanmeldformulier invullen.

Wat gebeurt er na het invullen van het aanmeldformulier?

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding. Bij deze e-mail zitten een aantal bijlagen, zoals de voorwaarden van het lidmaatschap, het respectprotocol en de privacyverklaring. De aanmelding wordt binnen RSC Alliance naar de contactpersoon van de betreffende afdeling gestuurd. Deze neemt binnen 2 dagen - via e-mail - contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Zorg dat je het juiste e-mailadres invult en controleer voor de zekerheid je spambox als je geen mail ontvangt.

Wat zijn de kosten?

Alle nieuwe leden betalen € 10,- inschrijfgeld. Daarnaast betaal je contributie. De hoogte van de contributie verschilt per leeftijdscategorie. De contributie wordt aan het begin van het lidmaatschap betaald. Bij tussentijdse opzegging wordt er geen contributie terugbetaald.

Categorie Bedrag
Senioren € 211,00
Junioren / pupillen € 134,00
Kabouters € 75,00
Hoe moet ik betalen?

Bij invulling van het aanmeldformulier wordt je IBAN gevraagd. Dit gebruiken we voor de incasso van de contributie en het inschrijfgeld. Eventuele boetes, als gevolg van gele of rode kaarten, worden ook van het opgegeven IBAN geïncasseerd.

Als je geen machtiging tot incasso wilt afgeven moet je de contributie en het inschrijfgeld zelf overmaken op rekening NL89RABO0194379760. Bij eventuele boetes betaal je in dat geval € 2,50 extra als administratiekosten.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik uiteindelijk geen lid word?

Door het aangaan van het lidmaatschap geef je RSC Alliance toestemming om je gegevens in de ledenadministratie te verwerken. Dit is nodig om onze administratie op orde te kunnen houden. Daarnaast zijn we verplicht je gegevens door te geven aan de KNVB en voor jeugdleden ook aan de gemeente.

Als je uiteindelijk geen lid wordt verwijderen we je gegevens uit onze administratie.

Geslacht