Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

Gang van zaken bij afgelasting

Algehele afgelasting

Een algehele afgelasting wordt altijd bekend gemaakt via nos teletekstpagina 603. Er wordt onderscheid gemaakt in districten. Wij spelen in district Zuid 1. Daarnaast is er een onderverdeling in categorie A en B. De afgelastingen worden per dag (zaterdag of zondag) weergegeven.

Overige afgelasting

De trainingen/wedstrijden die door weers- en/of veldomstandigheden afgelast zijn, worden via SVS+ aan de betreffende leiders/trainers bekend gemaakt worden. Op het moment dat de afgelasting op de speeldag pas bekend is, wordt er door de wedstrijdsecretaris gebeld naar de tegenstanders en scheidsrechters.

De bekendmaking van de afgelasting, om welke reden dan ook, gebeurd via de website, Twitter,Facebook en Instagram. We proberen de afgelasting minimaal 1,5 tot 2 uur voor aanvang van de training/wedstrijd te doen. In sommige situaties zal dit echter niet lukken. We hopen hiervoor op uw begrip.