Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

Contributie 2021/2022

Kabouters  (JO6/JO7)
Omdat een trouwe sponsor zijn steentje bijdraagt aan het voetballen voor de allerkleinsten betalen de spelers uit de leeftijdscategorie JO6 en JO7 GEEN CONTRIBUTIE. Wel schaffen zij via onze webshop een kledingpakket aan. Het Quick kledingpakket bestaat uit een sweater, trainingsbroek, shirt, broekje en sokken. De kosten van het pakket zijn € 73,00 en worden bij de bestelling via iDeal betaald.

Pupillen en Junioren (JO8 t/m JO19)
Jeugdleden uit de JO8 t/m JO19 betalen € 134,- contributie. Daarnaast schaffen zij via onze webshop een kledingpakket aan. Het Quick kledingpakket bestaat uit een sweater, trainingsbroek, shirt, broekje en sokken. De kosten van het pakket zijn € 73,00 en worden bij de bestelling via iDeal betaald.

Senioren
De contributie voor senioren leden is € 211,00.

Niet spelende leden 
De contributie voor senioren leden is € 75,00.

Overige bijzonderheden

  • Een nieuw lid betaalt bij inschrijving eenmalig € 10,00 inschrijfgeld.
  • Ieder 3e en volgende jeugdlid uit één gezin hoeft geen contributie te betalen. Het inschrijfgeld en kledingpakket moeten wel worden betaald. Het laagste contributiebedrag komt te vervallen.
  • Voor spelers uit lagere seniorenelftallen die minder dan de helft van de wedstrijden in een seizoen spelen kan een aangepaste contributie gelden. Dit is afhankelijk van het aantal spelers in het elftal. Neem in voorkomende gevallen even contact op met de ledenadministratie via info@rsc-allianc.nl.