03-12-2018: Activiteitenkalender december 2018/januari 2019

Activiteitenkalender december 2018/januari 2019

15 december, 14.30 uur: Alliance - DOSKO

15 december, vanaf 18.00 uur: Kerstborrel/Vrijwilligersavond

5 januari: Nieuwjaarsreceptie

26 januari, 14.40 uur: Alliance - TSVV Merlijn

03-12-2018: Kerstborrel/Vrijwilligersavond

Kerstborrel/Vrijwilligersavond

Vrijwilligers zijn het hart van de vereniging. Zaterdag 15 december zetten we ze in het zonnetje. Alle vrijwilligers zijn meer dan welkom op onze kerstborrel/vrijwilligersavond.

Trainers, leiders, klusploeg, sponsoren en iedereen die zich vrijwillig inzet om van Alliance de mooiste club van Roosendaal te maken!

Aanvang: 18.00 uur.

22-09-2018: Voortvarende start zaterdagafdeling

De overstap naar de zaterdagafdeling kent een voortvarende start. Het vlaggenschip wint met 1-0 van Peursum door een doelpunt van Nicky Maas. Ook zaterdag 2 wint met 1-3 in en van Zundert. En of dat nog niet genoeg is pakken onze mannen van Zaterdag 3 een nipte overwinning tegen SPS. Het vierde elftal verloor helaas met 7-4.

Ondanks de regen was het gezellig druk op ons sportpark. Dus bent u binnenkort een keer in de buurt of heeft u nog geen plannen dan is er altijd een leuk Alliance-team dat u kunt aanmoedigen. En daarna gezellig een drankje in de kantine!

Tot snel!

19-08-2018: Alliance-jeugd maakt indruk in België

Alliance-jeugd maakt indruk in België

De teams JO10-1, JO11-1 en JO13-1 namen vandaag deel aan het toernooi bij Minderhout VV in België.

Wat een boel talent loopt er rond in onze jeugdafdeling. De JO13-1 werd 2e, de JO11-1 werd 4e en de JO10-1 won het toernooi zelfs!
Deze jongens wonnen al hun wedstrijden en hun doelman hoefde niet eenmaal te vissen. Wat een prestatie.

Dit belooft wat voor het komende seizoen.
Hup Alliance, hup Rood-Zwart.

11-07-2018: Ingrid van der Heijden pakt ledenadministratie op

Ingrid van der Heijden pakt ledenadministratie op

Topnieuws voor onze vereniging !!

Hoewel ze nooit echt helemaal is weggeweest, kunnen we op deze prachtige dag melden dat Ingrid van der Heijden weer helemaal terug is bij RSC Alliance!! 

Onze topvrijwilligster was reeds jarenlang een enorm belangrijke pion binnen ons bestuur en club. Na een poosje op de achtergrond te hebben verbleven, stroomt nu het rood-zwarte bloed weer als vanouds door haar aderen.

Ingrid gaat de gehele ledenadministratie oppakken, dit betekent o.a. het incasseren van de contributie en de boetes.Ook het inschrijven van leden op ons eigen spelersvolgsysteem (SVS) hoort hier bij. Verder gaat ze de communicatie en administratie onderhouden voor spelers die via Stichting Paul bij Alliance voetballen.

We zijn echt blij dat Ingrid weer terug is al perfecte aanvulling voor onze club. Als regelrechte duizendpoot en ervaringsdeskundige weet zij alles over het reilen en zeilen van onze aller Alliance. We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen start.

Welkom terug Ingrid en veel plezier !!